Vin og take away?

Vin og take away?

november 30, 2023 0 Af Vinboden.dk

Vi kender det alle sammen. Man kunne egentlig godt drikke et godt glas vin til sin take away, fremfor en flad sodavand. Men skal du trække en god vin op til dit take away måltid? Svaret er enkelt – selvfølgelig skal du det. Der er nemlig ingen grund til at glemme vinen, bare fordi at aftensmaden skulle gå lidt hurtigt.

 

Hvad passer sammen?

Der findes i dag så mange take away steder i Danmark, at du kan spise mad fra lige det land, du ønsker. Derfor har du jo mulighed for at få en god stenovnsbagt pizza til din italienske vin eller en omgang tapas med diverse pølser, oste og oliven til din spanske vin. Det kan også anbefales at sætte den rette musik fra landet på i baggrunden, så du kan leve dig endnu mere ind i den rette stemning. På den måde bliver din oplevelse af dit take away måltid også lige lidt bedre, når du kan nyde det med et glas af din yndlings vin i hånden.

Ingen kompromis med smagen

Hvis du stadig vil have god smag og høj kvalitet, selvom du vælger at købe take away, kan vi helt klart anbefale Sunset Boulevard, som bl.a. tilbyder burgere, sandwich og salater, som ’pleaser’ smagsløgene med fantastisk smag af de bedste råvarer. Her kan du eksempelvis sagtens drikke en god spansk rødvin til deres Hereford Serrano, som er en spanskinspireret skønhed af en burger, der bl.a. indeholder semidried tomater, piquillo-creme, sprød serranoskine og en 170g. bøf af Herefordkvæg. Hertil kan du selvfølgelig få deres sprøde og krydrede pommes frites med en cremet Aioli til. Der findes over 40 Sunset Boulevard restauranter i Danmark, så mon ikke om der ligger en tæt på dig også. Så kan du jo trække vinen op, inden du kører ned og henter maden.

Velbekomme!