Sådan sammensætter du listen af de bedste nytårsforsætter

Sådan sammensætter du listen af de bedste nytårsforsætter

november 30, 2023 0 Af Vinboden.dk

Dette indhold er sponsoreret

December er både måneden, hvor vi samles, hygger og kommer i julestemning, mens vi samtidig forbereder os på det nye år. Det betyder måske også, at du allerede er igang med at skrive lange lister af nytårsforsætter. Men før du skriver listen helt færdig, så tag et kig med her.

Prøv noget nyt

Hvis du føler dig i det kulinariske hjørne, så er der flere ting, du kan tilføje til listen. Tag f.eks. vinsmagning i København eller vinsmagning i Aarhus, så du kan blive klogere, mens du nyder en god aften. I tråd med vinsmagningen kan du også sætte dig for at udvide dine madoplevelser geografisk. Tag en rundtur i storbyen og smag på mad fra alle verdens lande – hvem ved, måske får du en ny livret?

En anden god idé til det nye år er at lege turist i egen by – eller eget land. Du har garanteret ikke set halvt så meget, som du tror! Tag eventuelt en tur på museum, besøg den lokale park eller besøg en bydel, du aldrig har været i før.

Et andet bud er at prøve en helt ny sportsgren. Hvis du aldrig lærte at svømme i skolen, så er det måske blevet tid nu? Måske har du altid gerne villet prøve at cykle på MTB, men tiden har ikke været der? Der findes mange muligheder, hvis du vil prøve noget nyt og samtidig udfordre dig selv.

Udfordringer

Måske tænker du, at 2021 er året, hvor du skal udfordre dig selv. Væk med Corona, nu vil du ud og opleve livet. Du kan starte i det små og prøve en go-kart tur, hvis du ikke har prøvet det før. Eller måske vil du satse højt og opleve faldskærmsudspring, water rafting, klatring mm. Hvis du også nyder naturen, så kan du med fordel udfordre dig selv til et bare tage væk fra alting, hvor du pakker tasken fuld af kun de yderst nødvendige ting.

Du kan også udfordre dig selv på andre måder. F.eks. kan du socialt forsøge at snakke mere foran større forsamlinger, måske melder du dig som oplæser på det lokale bibliotek? Du kan også udfordre dig selv til at snakke mere med fremmede mennesker. Brug lidt tid på at reflektere over, hvordan du kan vokse personligt i 2021 og opstil derefter nogle udfordringer, som kan hjælpe dig lidt på vej. Held og lykke!