Sådan finder du den bedste vin til dit første møde med vennerne efter lockdown

Sådan finder du den bedste vin til dit første møde med vennerne efter lockdown

december 5, 2023 0 Af Vinboden.dk

Dette indhold er sponsoreret.

Der er ingen tvivl om, at aftenerne med venner har været stærkt begrænsede i de seneste måneder. Måske er du en af dem, som har en større vennegruppe, som du ikke har kunne ses med i virkeligheden i alt for lang tid. Måske er i allerede ved at planlægge den næste gang, hvor i ses, og har store planer om sommerhusture og vinaftener sammen. Der er uden tvivl mange ting, som skal indhentes – og derfor skal der under ingen omstændigheder stå noget i vejen for et fantastisk første møde. Her må den perfekte vin til stunder med grin og hygge ikke mangle. Men hvilken vin er den bedste for lige præcis dig og din vennegruppe? Og hvad kan i ellers lave, for at få en skøn tid sammen? Det fortæller vi dig her.

Hvidvin til de lette snakke

Har du også fået nok af tunge, triste snakke, som du simpelthen har haft for mange af i det seneste år? Så kan du gennem dit valg af vinen påvirke letheden af jeres samtaler. Ønsker du eksempelvis, at i snakker om gamle minder, og måske endda kommer op og danser en aften, så er hvidvin klart favoritten. En god, gammel Riesling er bestemt ikke det værste valg. Riesling går ikke blot fantastisk til fisk, men kan ligeledes godt nydes, når i sidder i sommerhusets jacuzzi sammen. Men uanset, om du vælger en Chardonnay, en Pinot Grigio, eller en klassisk Riesling, så er der med sikkerhed dømt gode stunder til dig og din vennegruppe.

Ønsker du derimod at sætte fokus på dybere snakke foran brændeovnen eller i sofaen, så er en rødvin ikke det dårligste valg for jer.

Det optimale møde

Først skal i være afklaret med, om i skal mødes en eftermiddag eller aften, eller om i ønsker at tilbringe en hel weekend sammen. Sommerhuset er selvfølgelig altid en vinder, men har i overvejet, at forkæle jer selv på en eksklusiv måde? Så er et spaophold lige noget for jer. Her er der ligeledes mulighed for, at i kan booke en enkelt dag uden overnatning. Alternativt kan i også forbinde en middag i jeres hjem med spaopholdet eller lignende.

I er med sikkerhed gået hundredvis af ture. Dog betyder det ikke, at det ikke kan være en god nok aktivitet, hvis i bare sørger for at gøre den til noget specielt. Fyld picnickurven med lækkerier og tag de bedste venner under armen, og tag på kurv på hidtil ukendte ruter. Sådan kan den næste venneaftale kun gå godt.