Sådan finder du den bedste rødvin

Sådan finder du den bedste rødvin

december 16, 2023 0 Af Vinboden.dk

Rødvin er den mest populære slags vin i Danmark, og er den vintype, der sælges allermest af.

Faktisk er Nordsjælland det sted i Danmark, hvor der drikkes mest vin til aftensmad – og lørdag er den absolutte topscorer, når det kommer til ugedage, hvor alle danskere drikker mest vin.

Men hvordan finder du den bedste rødvin?

Et godt tip til at finde den allerbedste rødvin er at downloade app’en Vivino. Det er en fantastisk og brugbar app (som også findes som hjemmeside), hvor du kan søge på aktuelle vintilbud og du kan søge efter specifikke slags vin.

De største fordele ved at bruge app’en Vivino

  1. I app’en kan du scanne den vin, du står og overvejer i supermarkedet. Måske kender du det? Du står i Føtex og skal have købt en rigtig god rødvin til aftensmaden. Desværre står der ikke vinekspert på dit CV, og du kan ikke huske, om du har prøvet de forskellige rødvin, Føtex har på hylderne. Her hjælper Vivino! Du scanner bare vinen, og vupti: Nu kommer der anmeldelser op af den rødvin, du står med – og du kan se, hvad vinen er god til, og hvad andre synes. Her er anmeldelser fra hele verden, da app’en er blevet en global succes.
  • Du kan finde vin i app’en efter, hvad der er på tilbud. Du vil gerne have en god rødvin uden at betale en bondegård, og også her kommer Vivino dig til gode.
  • Du kan finde den perfekte vin ud fra madsammensætning. Måske har du valgt, at I skal have en lækker pastaret? Her hjælper app’en med anbefalinger om, hvilken rødvin der passer bedst til din ret.
  • Du kan få en masse info om den vin, du overvejer at købe. Måske du i hånden har dig en Zinfandel rødvin? I app’en kan du læse, at den er lavet af en meget populær drue, der laves i USA i Californien og i Syditalien. Druen er sort-skindet, og kaldes også for ’Primitivo’. Ofte bruges Zinfandel-druen, når der skal laves en kraftig og mørk rødvin.

På den måde kan du også imponere dine gæster, når du nu kan præsentere en masse kompetent viden om den vin, du serverer til dine gæster.

Derudover er Vivino app’en gratis og sikrer dig, at du aldrig skal bruge evigheder på at finde den rigtige vin. Her er præsenteret vine fra hele verden, og en ting er sikkert: Der er rødvine for enhver smag.