Nyd rosevin hen over sommeren

Nyd rosevin hen over sommeren

november 30, 2023 0 Af Vinboden.dk

Er der noget bedre end at sidde på terrassen med et glas vin, når sommersolen danser hen over horisonten? Hvis du har svært ved at drikke rødvin i varmen, og hvidvinen bliver lidt for sur, så kan du trygt tage et glas rosevin til din sommeraften. Rosevin er et køligt alternativ, der frisker op i varmen.

Når sommervarmen banker, kan det være svært at få rødvinen ned. Den er for tung og doven til din smag. Hvidvinen er til gengæld for spids og sur, så hvad skal du dog drikke? Rosevin er et godt alternativ. Med en rosevin på køl, har du altid et frisk glas lige ved hånden. Hurtigt er det blevet en favorit hos danskerne, der trænger til et køligt glas.  

Direkte fra køleskabet kan du opleve rødvinen fine smagsnuancerne blandet med hvidvinens sirlige pift. Rosevin er også godt til din mad og er fremragende til både fjordrejer og fisk. Den bærer samme klang som hvidvinen og lidt mere til. Særlig hvis du laver mad på krydret og sydlandsk maner, er rosevinen den helt perfekte makker til din mad.

Hos Vinico kan du finde en rosevin, der passer til dine smagsløg. Foretrækker du et glas til maden eller den gode bog på terrassen, er du sikker på, at rosevinen vil udvide din ellers brede smagshorisont. Ikke et eneste øjeblik er spildt på rosevin.

Intet slår et godt tilbud på rødvin

Du har efterhånden prøvet alt det, dit lokale supermarked har at byde på, og du orker ikke en tur mere rundt i tilbudsringen. Det rigtige rødvin tilbud for dig ligger måske heller ikke i dagligvarebutikkerne. Selv det er trygt og rart at vide, hvad man får, så savnes der måske lidt forandring.

Hos Vinico er der altid gode tilbud på rødvin og andre kvalitetsvi. Det gælder i øvrigt også hvidvin tilbud. Du kan være heldig at finde en vin, der er lige dig. Måske finder du endda et tilbud, du ikke kan afslå.

Supplerer du din mad med vin, du har bestilt fra Vinico, er du så godt som garanteret en smagsoplevelse, du aldrig har prøvet før. Endda til en rigtig god pris. Vinico tilbyder noget for enhver vinkender, og er du ny i vinsmagningens kunst, kan du altid overveje at bestille en smagskasse, der tilbyder lidt af hver at trøste ganen med.

Vinico har alle slags vine på lager lige fra rødvin til hvidvin, rose og mousserende, bobler og meget, meget mere. Vinens smagfulde verden er fyldt med fantastiske oplevelser, og du kan lad Vinico guide dig i den rigtige retning. Så kan du finde lige netop de rødvine og hvidvine, som du skal servere til din kommende sommersammenkomst. Det vil dine gæster sent glemme.  

Alternativer til din rosevin

Har du det med at planlægge i god tid, så er det nu du skal overveje, hvad du skal drikke, før du hopper ind i det nye år. Og hvad med champagne til Dronningens nytårstale? Nytårsaften er den eneste aften på året, hvor du ikke skal mangle noget, og du kan forberede dig allerede nu.

Men hvad koster champagne egentlig? Ligesom vin kan variere i pris, på samme måde kan champagne skifte i pris fra flaske til flaske. Selv med en flaske til bare et par hundrede kroner, så er du dog stadig sikret champagne i virkelig god kvalitet.

Til nytårsaften kan du altid gå all-in med en flaske til 1000 kroner kan du gøre aften minde værdig for både dig og dine gæster. Det eneste, der mangler i den anledning, er en champagnesabel, som du kan bruge til at skåle festen i gang med, så det kan høres ind i det nye år.