Nyd et koldt glas hvidvin i din have

Nyd et koldt glas hvidvin i din have

november 30, 2023 0 Af Vinboden.dk

Der findes næsten ikke noget bedre end at nyde et lækkert glas vin i haven eller på terrassen efter en lang dag på arbejde. For at kunne nyde et glas vin, uden dårlig samvittighed over alt du burde gøre, så skal du sørge for at være på forkant med havearbejdet. For tips til en have som er nem at holde, læs med her.

En pæn og velholdt græsplæne

For at haven ikke skal blive en sur pligt, så kan det være en ide at skrue ned for ambitionsniveauet og anlægge en simpel have. Simpel behøver på ingen måde at betyde mindre pæn eller ikke frodig, men skal forstås som en rettesnor i forhold til, hvor meget arbejde man har lyst til at bruge på at holde sin have pæn. De fleste af os har en travl hverdag med arbejde, familie og fritidsinteresser og ønsker derfor at haven skal være en oase, hvor man søger fred og ro og ikke et sted, som trigger ens dårlige samvittighed.

Hvis du kan formå at anlægge en stor græsplæne, så vil din have fremstå som pæn og velholdt, næsten uanset hvad der ellers måtte være af planter, buske og bed. For at gøre arbejdet med græsplænen nemt at overskue, så er det en ide at du investerer i det rigtige udstyr. Først og fremmest så skal du have en græsklippemaskine. Overvej om du skal investere i en robot græsklipper, så du er fri for selv af klippe græsset flere gange om ugen. Hvis du har udfordringer med mos i græsset, så er det oplagt at anskaffe sig en mosfjerner. Mosfjerneren vil hjælpe med at holde din græsplæne fri for mos, og den vil derfor fremstå som velfriseret, hver eneste dag.

Haven- en oase af fred og ro

Hvis du er typen, som godt kan lide at få et enkelt glas vin ude i haven efter arbejde, så er det en god ide, at du skaber den helt rigtige stemning i haven. Måske skal du indrette en lille havekrog, afskærmet fra al verdens lyde, hvor du kan nyde din vin og samle kræfter til næste dag. Nogen vælger at skrue op en hængestol eller en anden form for behageligt havemøbel.

Hvis du er vinelsker udover det sædvanlige, så har du måske allerede en vinkælder. Hvis ikke, så var det måske et projekt at gå i gang med, når haven går i vinterdvale? Hvis du skal lave en god vinkælder, så er det selvfølgelig afgørende, at din bolig er godt isoleret. Inden du går i gang med isoleringen, så vil det være en god ide at se, om du har en fungerende hæftepistol. Hos Harald Nyborg finder du et bredt udvalg af hæftepistoler, samt alt det udstyr du skal bruge for at bygge en velfungerende vinkælder.

Hvis du ikke har mulighed for at bygge din egen vinkælder, så findes der mange gode vinskabe, som kan fungere lige så godt.