Lav din egen vinterrasse derhjemme

Lav din egen vinterrasse derhjemme

december 16, 2023 0 Af Vinboden.dk

Forestil dig en lun sommeraften på terrassen med dine kone. Vinden er mild og det er blevet sent, men det føltes ikke sådan. I har sjældent tid for jer selv grundet børnene, men lige nu er der helt ro. Så meget ro at jeres snak udvikler som aldrig før. I har ikke snakket dybt sammen siden I var unge. Her sidder I nu med et godt glas vin i hånden. Alt er idyl. Indtil du ser alle de hængepartier, som raser omkring dig. For at få den bedste vinoplevelse sammen med konen, så få det nu fikset.

Skab ro

Det, som gik galt i scenariet ovenfor, var at der var hængepartier. Det er altid stressende at mindes på alt det der endnu ikke er ordnet. Derfor er det, det første step til en smuk vinterrasse derhjemme. Ryd op, få bygget det sidste færdigt og placer eventuelle planter rundt omkring på terrassen. Det vil give en meget mere afslappet oplevelse lige fra start.

Skab en hyggelig belysning

Når det nu er en sommeraften, så bliver det senere mørkt, men det er så hyggeligt, at I bliver ved til mørket for alvor, har lagt sig over himlen. I mangler derfor gode udendørslamper, der skaber en hyggelig stemning med en dæmpet belysning. På Lyskilderdirekte.dk kan du finde lige den belysning din vinterrasse mangler. Den mørke, afdæmpede belysning er de bedste rammer for at vinen kommer til sin ret.

Skab dit eget særpræg

Nu er terrassen flot. Den mangler blot det sidste for at du er helt tilfreds og det fjerner lysten til at tage det første fly til Sydfrankrig. Det kan for eksempelvis være at du bygger jeres egne møbler, eller plantekasser. Det kunne også være et lækkert lille bord, som I kan sætte jeres vinglas på. Når du bygger noget selv, bliver det meget personligt og du vil føle dig stolt så snart du sætter dig på terrassen med konen og en lækker rødvin.