Indretning af vinkælder

Indretning af vinkælder

december 16, 2023 0 Af Vinboden.dk

Dette indhold er sponsoreret

Flere og flere vælger at indrette deres boliger med vinkældre. Dette skyldes muligvis, at vinkældre er en god måde at opbevare sine vinde i den rette temperatur, så man altid har godt tempererede vin at servere til sine gæster. En vinkælder er imidlertid et rum, der tager plads og som for manges vedkommende ikke er et rum, man er social i. Ønsker du at udnytte din vinkældre optimalt, får du i denne artikel gode tips til indretning med AYTM. Du kan dog sagtens supplere din indretning af vinkælderen med flot interiør fra Nordal, Menu eller Rosendahl

Møbler til vinkælder

En vinkælder er et perfekt sted til en hyggelig aften med kæresten, familie og venner, men mangler ofte hyggelig og praktisk møblement. Ønsker du en moderne vinkælder, kan du med fordel indrette med møbler fra AYTM, der er moderne dansk design med et klassisk twist. En smuk CURVA BRASS magasinholder i messing vil komplementere vinflasker flot og udgøre en smukt, nærmest kunstnerisk, holder til for eksempelvis et vinleksikon eller en smuk bog med billeder fra Toscana. Foruden en magasinholder kan du med fordel hænge en tilsvarende smuk hylde i messing op i kælderen, hvor du kan opbevare alt fra vinglas til snacks.

Det perfekte barbord- og område 

Hvis du ikke har en vinkælder i dit hjem, har du måske muligvis et barbord. Et barbord kan imidlertid nemt blive en lidt klodset foranstaltning i hjemmets indretning, fordi de færreste overvejer at indrette bordet. Dette er en skam, for det kan gøre en verden til forskel at indrette et barbord med smukke effekter. Et FUMI CONSOLE TABLE fra AYTM er stilrent barbord, der udgør et godt udgangspunkt for et smukt barbord- og område. Et barbord, der står frit ude i rummet, sikrer et let udtryk til indretning og er derudover en måde at differentiere sit barområde fra andre, der ofte er kendetegnet ved at stå op ad en væg. Ønsker du at spare plads og dermed stille dit barbord opad en væg, kan du gøre forskellige ting for at sikre lethed til looket. Et rundt spejl over bordet åbner rummet op, og stiller du tilmed levende lys på bordet, vil lyset reflektere i spejlet og give en særlig hyggelig fornemmelse til rummet. CIRCUM runde spejle fra AYTM er et godt bud på et spejl til dit barområde.

Husk det salte

En hyggelig aften i vinkælderen eller i barområdet kræver snacks, og Nicholas Vahé er produkter til enhver smag. Nicholas Vahés Roasted Cashew Nuts med smag af trøffel er den ideelle snack til en våd aften med venner, og går hånd i hånd med de fleste vine.