Hold et brag af en julefrokost i bowlingcentret

Hold et brag af en julefrokost i bowlingcentret

november 30, 2023 0 Af Vinboden.dk

Har du styr på, hvor årets julefrokost skal holdes henne? Hvis ikke, så overvej at holde den ultimative fest i dit lokale bowlingcenter. For i bowlingcentret kan du både få lækker mad og sjov og ballade som starten på årets største fest. Næsten alle byer har et bowlingcenter, så dem, der for eksempel skal holde julefrokost Odense, kan derfor vende snuden mod City Bowling, som er kendt for sine gode priser og venlige service.

Få en dejlig julemiddag med alt der hører til

Middagen er en essentiel del af ritualet, som er kendt som julefrokosten, og derfor er der også altid store forventninger til madens kvalitet. Bowlingcentre landet over er dog også ved at få øjnene op for, at deres gæster gerne vil have andet end mad, som kan laves på 5 minutter i en frituregryde. Derfor ser man oftere og oftere, at bowlingcentre med egen restaurant og kok, så rammerne for en god kulinarisk oplevelse

Så væk er de dage, hvor man kun kunne få kedelig mad i et bowlingcenter, for nu er det muligt at få lækker anrettet mad lavet med friske råvarer. Tager man City Bowling igen som eksempel, har bowlingcentret både egen restaurant og køkkenchef, og i juletiden kan man vælge mellem en overdådig traditionel julebuffet med alt, hvad hjertet og maven kunne ønske, eller en elegant 3-retters middag, hvor der virkelig er kræset for detaljerne. Man kan derfor se frem til lækkert og saftigt kød tilberedt til perfektion og alskens tilbehør, som hører sig til en julefrokost. Er man vegetar eller veganer vil der også være lækre og smagfulde alternativer.

Sæt fut i festen med en times bowling eller to

Til en julefrokost er maden vigtig, men lige så vigtig er underholdningen og festen, som jo er optakt til den store bytur. Skal der gang i festen, kan man gå i gang med bowlingen, samtidig med at man går ombord i alkoholen. Bowling er i sig selv en ganske underholdende aktivitet, som ikke forudsætter andet end, at man kan løfte en bowlingkugle og kaste den langs banen. Krydrer man det med en masse alkoholiske drikke – eller sågar en fri bar – så er man garanteret en god start på aftenen.

Drikkevarer til bowlingen er som regel ikke inkluderet i kuvertprisen for middagen, men det er altid muligt at tilkøbe ekstra festpakker eller fri bar, så ingen behøver at tørste, mens de bowler.

Når man bowler om aftenen i forbindelse med julefrokosten, så kører de fleste bowlingcentre også med en konkurrence, hvor man skal lave en strike, mens en rød kegle står forrest. Kan man det, vinder man shots til sin bane, hvilket jo bare løfter stemningen endnu højere op.

Bowlingcentrene har som regel også en central placering, hvorfor det efterfølgende bliver rigtig nemt at finde videre ind til byens barer og diskoteker, uden at man behøver at ringe efter taxa og koordinere, hvor man mødes henne. Så hvis man er villig til at gå et par hundrede meter, så sparer man penge på taxa.