Få trimmet dine overarme med gode håndvægte

Få trimmet dine overarme med gode håndvægte

december 16, 2023 0 Af Vinboden.dk

Hvis du gerne vil have trimmet dine overarme eller bare gerne vil undgå mormorarme, så kan det være en god idé at investere i nogle håndvægte, så du kan træne derhjemme. Læs med her og få tips til, hvilke håndvægte du skal investere i.

Hvis dine overarme eller arme i det hele taget ser lidt slatne ud eller der er lidt for meget mormorarme over din overarm, så kan det være, at du skal investere i et par håndvægte. Men der er mange håndvægte på markedet og det kan være svært at finde rundt i, hvilke der er de rigtige at investere i. Det skal vi se lidt nærmere på her.

Du kan investere i forskellige håndvægte:

  •       Gummihåndvægte
  •       Professionelle håndvægte
  •       Justerbare håndvægte
  •       Håndvægte med stativ

Hvis du gerne vil have en god gennemgang af de forskellige håndvægte og hvilke håndvægte, der er bedst i test, så kunne det være, at du skulle kigge forbi den personlige træner Casper Hesselund, som har laver flere forskellige test af håndvægte. Det kan nemlig være rart at tjekke de forskellige test ud, inden man gør sin investering. På den måde kan du også bedre finde ud af, hvad der passer bedst til dig.

Der kan nemlig være flere forskellige ting man skal tage højde for inden man køber håndvægte. For eksempel er der nogle håndvægte, der er ekstra gode til hjemmetræning, fordi de er sekskantet og derfor ikke kan trille og så er de også lavet af gummi således, at de heller ikke laver mærker i gulvet, hvis man nu skulle komme til at tabe dem hjemme på stuegulvet. Vægtene kommer i forskellige størrelser og vægt lige fra små to kilo op til 5o kilo. Der er også håndvægte, som du kan justere efter behov, så du har mulighed for flere eller mindre kilo.