En vinsmagning for livet

En vinsmagning for livet

december 5, 2023 0 Af Vinboden.dk

Hvis du er vild med vin og vinrejser, er vinsmagning nok det tætteste du kommer på himlen. At have mulighed for at smage på forskellige vine, nyde strukturen i munden og fremkalde sig de forskellige nuancer i smagen og duften af vin ved at ilte det både i glasset og i munden, er en hver vinelskers drøm. Men hvorfor ikke gøre vinen endnu bedre ved at smage den i de omgivelser den er skabt i. Det er som om, det giver en ekstra dimension til alle sanserne, hvilket gør vinsmagningen endnu bedre. Så gør dig selv den tjeneste at tage på vinferie og oplev en del af himlen.

Opholdet indeholder

En vinrejse er ophold på en vingård eller et vinslot, hvor hele opholdet består af vinsmagninger og god mad, der passer til de vine der er blevet smagt tidligere på dagen. Kort sagt, det er en ferie bestående af god vin, lækker mad og ren afslapning. Da vin som regel bliver produceret i den sydlige del af Europa, kan en swimmingpool ofte også være en del af opholdet. Her kan man bruge den tid, hvor man ikke smager udsøgte vine og får historien om deres oprindelse, til at slappe af ved poolen og gøre sig klar til næste vinsmagning.  

Find din perfekte vinoplevelse

Uanset om man er til vine fra Spanien, Italien eller Frankrig eller vine fra et helt fjerde land, er der mulighed for at arrangere en rejse til lige netop det land og det vindistrikt på den tid af året, hvor det passer dig. Det kan gøres gennem Travelmarket, der vil hjælpe dig med at skræddersy den vinoplevelse du drømmer om. Her kan du søge på de steder du ønsker at rejsen skal gå til og finde de billigste flybilletter. En vinrejse kræver en smule planlægge, men det er det hele værd.