De perfekte drikke til den perfekte aften

De perfekte drikke til den perfekte aften

december 5, 2023 0 Af Vinboden.dk

Vin til forretten, vin til hovedretten, vin til desserten. Vin, når I spiser lette og frække snacks, inden det virkelige festmåltid starter. Vin, når I er færdige med maden og forsøger at klare hovedet for at følge med i samtale.

Sådan kan det se ud, og hvor herligt. Det lyder som en skøn aften, uden at der mangler noget – og dog. Kunne det tænkes, at dine gæster ville have behov for en lille forfriskning før eller efter maden.

Vinen er vinderen på bordet, når maden serveres, det kan der ikke herske tvivl om. Inden og efter har den dog svære konkurrenter – eller medspillere.

Date, dobbelt eller fællesmiddag

Rødvin

Du har inviteret en gæst, I har inviteret to, eller I har handlet imod restriktionerne, vi er under netop nu. Der er gæster, og de skal underholdes. Du laver en lækker lille snack, som de kan hygge sig med. Til den snack kunne du finde en fantastisk gin på ginbutikken.dk.

Her kunne du finde den gin, der ifølge dig er den allerbedste. Du kan lave en klassisk gin & tonic, eller du kan bevæge dig ud på åbent farvand.

En god vinder er, at du laver nogle forskellige. Alle mennesker kan drikke en gin & tonic, men gin og gingerbeer er ikke alle lige begejstrede for. Så prøv dig frem, inden gæsterne pludselig banker på døren. Hvis du skulle være modig, kunne du også finde en god og velsmagende gin og bare servere den ren. Det kunne være efter maden. 

Vinen skal ikke stå alene

Gin

Det er lækkert, det er fantastisk med et godt glas vin. Det er bare også skønt med en god flaske gin, med en rom eller en vodkadrink.

Specielt til de større sammenkomster kan du ikke bare antage, at alle mennesker vil drikke vin og kun vin. De vil vælge fra barskabet, de vil blande drinks. De vil smage, hvad du har udtænkt dig og de vil udfordre dig.

Der går ikke noget af din som den store vært ved, at du lader gæsterne selv finde på drink eller sjove sammensætninger. Det kan du derimod ikke tillade med dyre vine.