Champagnesmagning af vintagechampagne

Champagnesmagning af vintagechampagne

december 5, 2023 0 Af Vinboden.dk

Under corona har det været svært at spice par forholdet lidt op. Der har ikke været mulighed for at tage på dates, og overraskelser var så godt som ikke eksisterende. Take away på sofaen bliver bare ikke ved med at være superspændende. Derfor er det nu du skal planlægge den næste store åbnings date for hende den specielle, og vi er her for at hjælpe dig.

Champagnesmagning i København er noget specielt. Flaskerne taler deres eget sprog, og deres lige findes ikke andre steder. Med andre ord, er det en eksklusiv åbning dating livet for dig der gerne vil have historien med, og nyde den sammen med de forfriskende – og til tider – forførende bobler. På dagen vil der være forfriskende champagner der skal smages, lidt snacks, og selvsagt også en del rigtigt gode tilbud på eksklusive champagner.

Passionen skinner igennem, og sammen vil vi nyde en masse gode glas med forførende bobler fra nøje udvalgte familieejede gårde. Du bliver taget med til Reims, og taget helt ind i det dybeste af champagneområdet. Du bliver taget med til processen omkring tilblivelsen af de dyrebare dråber. 

Historien

Der bliver taget ned på inspirationsture i området, fundet nye små producenter, som ikke er i sortimentet, og smager på deres champagner, hvis vi bliver positivt overrasket og der er noget der vækker vores interesse, kan det være de kommer i abonnementskassen til vores medlemmer.

Og så bliver du taget med på en historiefortælling, der giver dig en dyb indsigt i, hvad der drev leverandørerneog samarbejdspartnere fra det rå franske landskab, til at lave champagne i det hele taget. Med andre ord, er det en aften der indeholder både smagning, historier, og selskab med andre ligesindede champagneelskere.Derfor håber vi du vil med på en Champagnesmagning af vintagechampagne, for både din egen skyld og hende den specielle i dit liv.