3 gaveideer til manden, der elsker vin

3 gaveideer til manden, der elsker vin

december 5, 2023 0 Af Vinboden.dk

Elsker din bedre halvdel vin? Og nærmer den årlige fødselsdag sig eller en anden begivenhed, der giver anledning til, at han skal forkæles med en gave? Så får du her 3 gode bud på, hvad du kan give manden, der elsker vin, i gave.

Nye vinglas med kant

Elsker din mand vin, vil han sikkert sætte pris på, at han har nogle lækre glas at drikke sin yndlingsvin af. Er druen Chianti en af favoritterne hjemme hos jer, så ligger det lige til højrebenet at forære din mand vinglasset med navnet Luigi Bormioli Atelier.

Det elegante vinglas kommer med en særdeles tynd kant, som forbedrer smagen af din mands yndlingsrødvin. Glasset har ydermere et optimalt hældningsniveau, og så er formen på glasset yderst modstandsdygtigt, når det kommer til stød. Måske du også vil glæde dig lidt mere over at dele et glas rødvin med din mand, hvis I skåler sammen i det elegante vinglas fra Luigi Bormioli?

Abonnement på vin

Som vinelsker er det måske lidt for nemt at komme til at købe de samme flasker vin igen og igen? For så ved du jo med sikkerhed, hvad du får, og at du kan være sikker på, at du rammer dine smagspræferencer hver gang.

Med et vinabonnement kan du udfordre din mand lidt. Der findes forskellige slags på markedet, men noget af det, der kendetegner dem alle, er, at du som abonnent får tilsendt en kasse med forskellige vine, som du så kan glæde dig til at smage. Med et abonnement på vin bliver der rig mulighed for at gå på smagsopdagelse i vin fra forskellige lande og verdensdele og i vin, der er lavet på forskellige druesorter. Du kan typisk vælge mellem forskellige temaer, når du tegner et abonnement, og her kan du måske pejle dig lidt ind på hans smagspræferencer.

Grej til vindrikning

Alle mænd elsker grej. Hvad end det så er grej til bilen eller grej til værkstedet. Går din mand meget op i vin, er det måske i virkeligheden grej til vindrikning, som du bør gå efter? Du kan for eksempel forkæle ham med en ny, elegant skænkeprop, en flot karaffel eller en vinilter? Der findes masser af udstyr, som du kan forsøde hans vindrikning med. Og er du også selv vild med vin, kan du måske endda selv få glæde af den gave, du giver din mand.