Hold din egen vinsmagning

Hold din egen vinsmagning

december 16, 2023 Slået fra Af Vinboden.dk

Hvis du synes, det kunne være sjovt at holde din vinsmagning sammen med dine venner, så læs med her og få 3 tips til en succesfuld vinsmagning.

1. Præsenter vinene i en ordentlig rækkefølge

Når du er nede og handle vin ind til din vinsmagning, så husk at få vinhandleren til at forklare lidt omkring de forskellige vine. Vinens smag har nemlig stor betydning for, hvilken rækkefølge den skal præsenteres i, i løbet af vinsmagningen. Generelt anbefales det, at der startes med de letteste og mindst syrlige vine for herefter at nærme sig de mere koncentrerede.

2. Husk papir og kuglepen

For ikke at glemme de forskellige indtryk, man får ved hver vin, er det en god ide at have et stykke papir og en kuglepen. På den måde får man smagsoplevelserne ned på papir, hvilket bl.a. kan bruges, når der skal gives point.

3. Få mad udefra

På en aften med vinsmagning, er det vinen der er i fokus. Derfor kan du med stor fordel bestille mad ud af huset. Catering lader dig fokusere 100% på forberedelserne til din vinsmagning. Mad ud af huset på Sjælland er til dig, som bor på Sjælland og måske skal afholde en vinaften, hvor maden ikke er i fokus. Se menuerne her og find den menu, der passer allerbedst til din vinaften.